merq napisał: > maraska napisał(a): > > > Nie sadze zebym byla les albo chociaz bi-, dotychczas czulam "wole Boza" > > wylacznie do mezczyzn, ale z jakiegos powodu w ciagu ostatnich dwoch lat k > ilka > > razy bylam dosc ostro podrywana przez kobiety (w realu) i wiele razy na > > czatach. Sama nawet sprobowalam seksu wirtualnego z kobieta. > > kiedy jeszcze wydawało mi się, że jestem hetero- to zainteresowała się mną pewn > a > dziewczyna - a ja z przerażeniem omijałam ją szerokim łukiem, zastanawiając się > , > co one we mnie widzi?!? > Jakiś czas później poznałam Tę Właściwą :-) > Teraz jakoś mi się skojarzyły te fakty. > > Eryka napisała: > > nie mam pojecia co ciagnie kobiety les do > Ciebie, ale cos mi sie wydaje ze ani chybi cos ciagnie Ciebie do nich (ten > seks wirtualny [miejmy nadzieje ze to naprawde byla kobieta ;-)], reakcja na > podryw - przeciez moglabys ostro zaprotestowac gdybys nie byla > zainteresowana?) > Chyba nigdy nie zajmowalam sie podrywem w zadna strone ale wydaje mi sie, ze > podrywajacych osmiela "zachecajaca" postawa podrywanych - innymi slowy, racze > j > nie ryzykuje sie zaczepiania kogos, kto moglby na nas warczec, obrzucic > stekiem wyzwisk, itp. Moze mniej lub bardziej swiadomie chcesz przyciagac > takie dziewczyny i juz...< > > Święte słowa :-) > > pozdrawiam > merq