Gość portalu: miranda napisał: > Witajcie dziewczęta, kokietki i trzeźwo patrzące na świat i nie wiem jeszcze > jakie..... > Chciałabym sprówać raz jeszcze wytłumaczyć Eryce mój list....Kobietki -Kokietki > > to jest moja prywatna rymowanka, nie miałam nic złego na myśli, wydawała mi > się ,że to słodko brzmi i nie wiedziałam,ze może to kogoś obrazić no ale jezeli > > tak to przepraszam bardzo. Wydaje mi się też,nie twierdząc,że ja jestem > kokietką powiedzieć,ze są różne rodzaje kokietek i ja nawet też czasami łapię > fazę na kokietowanie jak mam dobry chumor i jestem na dobrej imprezie i nie > widzę nic w tym złego ale oki. > Jeżeli chodzi i poszukiwanie to znowu zostałam źle zrozumiona, mówiłam wtedy,że > > myślałam ,że Minty jest poszukująca ale się pomyliłam i przyznałam się do swego > > błędu... Więc nie wiem czemu nadal jest to ciągle omawiane... Mimo wsztystko,że > > tak wyszło, pozdrawiam Was i całuję i mam nadzieje,ze juz będziemy mogły sobie > milutko tu czytać i pisać bez zadnych niedomówień:-))))