eryka napisał: > Gość portalu: Rabi napisał(a): > > > Witam Eryke, Minty, Tess i inne mile panie ! > > Witam Cie Rabi szczegolnie serdecznie - pozdrawiam w imieniu kolezanek, bardzo > nam milo, ze dolaczylas do naszego grona :) > > > Zajrzalam tu po raz pierwszy - uff ! Przeczytalam wszystko naraz. > > To gratuluje wytrwalosci! Moja Mila kiedy jej powiedzialam o tej stronie zajrza > la > i powiedziala - tyleeeeee? Mowi, ze przeczytala wszystko ale czy ja wiem? ;-) > > > pytanie do pan ? Czy odwiedzalyscie strony www.kobiety.cmx.pl oraz > > Ja odwiedzalam... Widac niedokladnie czytalas posty albo ja sie cos myle, bo o > ile pamietam odsylalam postowiczki ;-) do tych stron. Odwiedzalam te strony, > nawet wtedy, kiedy nie bylo jeszcze kobiet kobietom tylko nieodzalowany polles > z > jego fajna lista. Co wiecej, zawdzieczam "kobietom" poznanie mojej Pani... To > bylo jedyne ogloszenie, na ktore w zyciu odpisalam i strzal w dziesiatke ;-) > > > www.les.queer.pl Jesli nie to polecam Forum i chata rowniez. Tam na prwaw > de > > mozna spotkac interesujace panie. Polecam ,bo takie tam poznalam ( jedna z > nam > > juz nawet realnie). Poza tym wyprobowane towarzystwo posiada zarejestrowan > e > > nicki. Nie ulegajcie wiec stereotypom, ze wszystkie chaty to jedna wielka > > Zapisalam sie na Forum na les queer ale nie pisalam tam nic, tu jest mi jakos > ciekawiej no i nie moge nadazyc z czytaniem postow u queer ladies :)Na czaty > zagladam oszczednie i rzadko, bo siedze na modemie ;-( - poza tym albo nikogo t > am > nie spotykam, albo jakichs napalencow, brr. Szkoda drogich impulsow na > pryszczatych 14-latkow, ktorych ciekawi jak one to robia... > Suskrybuje tez liste mailingowa les queer ale to chyba nie to, to juz nie moja > generacja chyba :( (Trudno mi to wyjasnic w tej chwili, czego bym oczekiwala, > pisze online i nie moge sie skupic kiedy modem tyka a jednoczesnie gadam z moim > > Slonkiem). Znam tez osobiscie jedna z innych subskrybentek, widzialam tez > zebranie redaktorek KK w Bastylii ale bylam zbyt zajeta konsumpcja nalesnikow, > niestety. > A Ty pisujesz na forum na LQ? Forum na KK jest nudne niestety... > > > sciema. Gdybym chciala poruszyc wszystkie watki o jakich przeczytalam bylb > y tu > > jeden wielki chaos. Poki co poprzestane na tym. > > Trzeba bylo zajrzec tu wczesniej :-( Ale fajnie, ze wreszcie dolaczylas! > > > Ach ! Jeszcze jedno w kwestii nalesnikow i tym pochodnych : nie polecam Bu > ritto > > w Krakowie na ul.Poselskiej ( meksykanska ) Zatrulam sie tam. Ale Eryce - > > Krakow uwielbiam ale jest ode mnie b.daleko... W takiej jednej knajpie przeszlo > > rok temu widzialam sliczna kelnerke w typie Julii Ormond, przypomne moze sobie > potem co to byla za restauracja. > > > frakcji przypominajacej mnie sama - polecam wloskie Barollo. Zero kaca, ze > ro > > migreny. Trzymajcie sie mile panie !! Pozdrawiam i wracam na strony Kobie > ty > > kobietom. > > Rabi > > To ja zajrze znow na KK, ale i tak wchodze tam dosc regularnie, z sentymentu, > nawet ankiete wypelnilam ;-) > > Pytanie do Minty: Co Cie wprawilo w tak dobry nastroj? Pooowiedz!!! Nie > pochwalilas sie czwartkowym spotkaniem :-( > Do Mirandy: Gdzie te konie? Ojej, jak fajnie masz. Chcialabym miec taki widok z > > okna, choc tez mam niezly, przynajmniej z domu - las dookola... > Dziewczynyyyyyyyyy!!! Weekend sie zaczal!!! :-))))))Ale szkoda, ze w niedziele > czas zmieniaja, buuuuuu :((( > > Eryka-frakcja regularnych czytelniczek stron dla lesek