Gość portalu: Rabi napisał: > Milo ,że jest reakcja na moj post !! > Witam Panie i przepraszam ! Faktycznie w waszych postach były odnosniki do > stron, ktore polecalam. Tak to jest jak sie czyta duzo i szybko - mozna cos > przeoczyc. Forum na KK faktycznie rozwija sie slabo ( ale w styczniu bylo duzo > gorzej) Mysle, ze to dlatego, ze was tam nie ma :). Ja robilam , co moglam, > zeby cos tam rozkrecic ( mam tam tak samo brzmiacy nick ) Zreszta sprobuje > innych watkow. Moze ktoras z was mnie wesprze ??. Jesli nie to trudno :), bede > Was odwiedzac czasem tutaj.Strony Les.Queer sa w porzadku, ale forum tam ma > dziwne zasady, tam mnie nie ma.Zajrzyjcie sobie na "wybory miss les" :))) > > Eryko ! rozumiem twoj bol zwiazany z modemem. Ja najczesciej korzystam z netu w > > pracy, gdzie dostep mam prawie nieograniczony. Jedyny minus to wyswietlany > adres, z ktorego na co dzien nie korzystam. W domu ograniczam sie zwykle do > odbierania poczty (modem tyka, a telekompromitacja polska jest bezlitosna:) ) > > To na tyle dzisiaj. Wszystkim milym Paniom zycze pogody ducha na nadchodzacy > tydzien ! I pamietajcie : Kobieta musi funkcjonowac poza norma spoleczna, zeby > byla zdrowa !! Pozdrawiam ! > Rabi