Gość portalu: Minty23 napisał: > Witam ponownie ! > > Widzę że temat znalazł osoby potencjalnie zainteresowane :)) > BArdzo się cieszę że nie odezwali sie sami panowie-przebierańcy którzy sami nie > > bardzo wiedzą czego chcą. > Właściwie taki miałam cel,by właśnie z kobietami les lub bi pogadać na tym > forum ,bo z racji obowiązków zawodowych nie mam kompletnie czasu by móc szukać > na codzień właściwie niewiadomo gdzie:)) > > Jeśli o mnie chodzi to wiem że jestem bi chyba od zawsze choć nie było łatwo w > pewnym(młodym) wieku to zrozumieć. > Ale od kilku lat jestem tego całkiem świadoma i przyznam że jest mi z tym > dobrze. > Jakiś czas temu rozstałam się zkobietą która jak myślałam wtedy była dla mnie > wszystkim.Teraz po kilku miesiącach dopiero widze jak bardzo była i bliska. > > Ale czas powstać z popiołów... > > Spotkałam faceta z którym cos próbujemy,ale z mojej strony jakos bez > przekonania,to nie to samo... > A teraz walnę banał! choć prawdziwy. > Żaden facet na świecie nie zrozumie kobiety tak jak druga kobieta... > i dlatego właśnie szukam takiej która to rozumie i myśli podobnie. > Nie szukam na siłę dlatego nie wysiaduję na chatach,pomyślałam sobie że może tu > > znajdę jakieś bratnie dusze. > Pozdarwiam serdecznie i życzę miłego dnia. > PS oczywiście ignorujemy wiadowe osoby:)))