eryka napisał: > Gość portalu: tess napisał(a): > > > Mam nadzieje,ze grono kobiet ktore kochaja sie nawzajem i reprezentuja > > intelektualny poziom bedzie sie powiekszal.Moze uda sie stworzyc jakies lo > bby, > > na poczatku np. w W-wie a potem juz tylko do parlamentu:-)))) > > Tess, bede na Ciebie glosowac! Jesli chodzi za lobby les&bi-intelektualistek, t > o > jestem jak najbardziej za! > > > Nie polecam chorujacej frakcji medykamentow,tylko lezenie w lozku i wygrze > wanie > > sie przy popijaniu herbaty z miodem.Moze dziala mniej skutecznie ale o ile > > > przyjemniej spedza sie czas. > > Dziekuje, ale citrosept jest medykamentem niekonwencjonalnym, taki naturalny > antybiotyk. Chetnie bym sie powygrzewala, ale nie da rady to pogodzic z praca, > a > po drugie babcine sposoby juz mi nie pomagaja :( Ale jest juz lepiej, dzieki. > Udanego szusowania na nartach i do uslyszenia niedlugo, a moze nie, bo jak > wrocisz, to ja akurat bede bawic w W. caly tydzien i z kolei mnie bedzie Was > brakowalo :-( > > E.-frakcja dochodzaca do zdrowia