edyta_1990 napisała: > Niezłe bzdury tu są podpowiadane. Stosunek 15 min jest zbyt krótki?! To jakieś > żarty. Jeśli pod tym określeniem jest czas penetracji penisem pochwy lub pieszc > zenia łechtaczki, itd. to jest to dłuuuuugi czas i zupełnie wystarczający do os > iągnięcia przez kobietę orgazmu. Wg mojego doświadczenia już 3-5 minut penetrac > ji jest dostateczne aby szczytować. Problem leży w tym ile wcześniej bylo piesz > czot , gry wstępnej, gotowości psychicznej i fizycznej kobiety do stosunku, itd > . I tu powinno się oczekiwać długich minut, a możei godzin, co nie wyklucza szy > bkich numerków które pewnie każdej z nas zdarzały się i dawały niezły odjazd. M > iałam kiedyś partnera z którym penetracja pochwy trwała 2h ale to polegało na t > ym, że leżeliśmy twarzami do siebie na boku, on pomiędzy moimi udami i od czasu > do czasu wykonywał kilkanaście pchnięć a potem pozostawał w bezruchu w pochwie > , całowanie, pieszczoty, rozmowa i znów kilkanaście pchnięć. Miewałam 2-3 orgaz > my i było cudownie.