Gość portalu: rafi_ napisał(a): > > A wyniki głosowania z poszczególnych walnych jak się "sumuje"?...żeby się > nie > > okazało, że wygramy w jednym głosowaniu, a w drugim, czy trzecim nie! > > Wyniki głosowania - z tego co mi wiadomo - sumują się, ale pewnie dla 'potrzeb > chwili' może się okazać, że aby coś ZMIENIĆ to trzeba zarówno sumarycznie być d > o przodu jak i wygrać wszystkie części Walnego niezależnie :-D > Jakby nie było - widzisz możliwość zmobilizowania lokatorów aż tak mocno? Ja je > stem bieniaminkiem - Walne naszej SM na żywo widziałem po raz pierwszy - dotych > czas miałem jedynie przekazy od sąsiadów, ale widzę, że większej filozofii nie > ma, aby na Zachodzie przegłosować wszystko co uznamy za słuszne. Tam jest silna > opozycja do władz ZSM, więc jakaś praca organiczna u podstaw i będziemy dyspon > ować odpowiednią liczbą głosów, aby mieć Komisję Skrutacyjną i wszystko pozosta > łe. > Pamiętam jednak wyniki głosowania na pozostałych częściach Walnego - tam prakty > cznie nie ma opozycji, ale może coś źle pamiętam? > > Z wielu względów uważam, że dobrze jest za wiele nie pisać na forum i dlatego z > amierzam powołać do życia jakąś stronę internetową i tam założyć forum zamknięt > e tylko w gronie zarejestrowanych użytkowników :)