Gość portalu: rafi napisał(a): > Moim zdaniem decyduje matematyczna większość. Jak to podczas głosowań. Nie wiem > natomiast, jak to wygląda przy absolutorium dla Zarządu. Podejrzewam, że może > być jakiś niuans, że trzeba wygrać każde Walne niezależnie. Tego nie wiem i na > razie o tym nie myślę. Szkoda, że teraz już będzie to najważniejsze Walne, gdzi > e będziemy wybierać nową Radę Nadzorczą. Szkoda, bo można byłoby w tym roku sku > pić się tylko na zrobieniu tzw. wyłomu w murze poprzez zrobienie odpowiedniej l > iczby przeciwników na Zachodzie, a tak niestety trzeba organizować wszystkie 6 > Walnych. > Teoretycznie ujmując wystarczy nam mieć 8 osób w Radzie i już mamy większość, w > ięc wybieramy na szefa RN odpowiedniego człowieka i taka Rada już na pierwszym > posiedzeniu wywala Zarząd i zaczyna wymiatać wszystkich dla których lokator z z > astrzeżeniami jest niepotrzebnym elementem :-) .... eh ... rozmarzyłem się ;)) > > Co do priv - myślałem o stronie internetowej, ale już kilka osób mi powiedziało > , że to mógłby być strzał w kolano, bo ZSM pewnie by wszelkimi sposobami starał > a się dostać do takiego zamkniętego forum. Może nawet nakazałaby zamknąć taką s > tronę? > > Coś się wymyśli. Jak przyjdą jesienne wieczory i trochę więcej czasu będę mieć > to pewnie razem wpadniemy na jakiś dobry pomysł, aby ludzi zachęcić do udziału > w kolejnym Walnym.