Gość portalu: rafi napisał(a): > > Sprawa rozbila sie juz na samym wstepie: do komisji skrotacyjnej wybrano > > opozycjonistke, ktora miala patrzec na rece reszcie komisji przy liczeniu > glosow. > > > ktos sie dopatrzyl, ze jest powinowata niezaleznego kandydata do RN > >i usunieto ja z komisji. Natomiast zaleznosc sluzbowa innych > > czlonkow komisji od zarzadu ZSM jakos nie byla dyskwalifikujaca;) > > Bardzo ciekawa historia. Nie wiem jaka była podstawa usunięcia, bo oni teraz ro > bią takie rzeczy w białych rękawiczkach, czyli ktoś zza zielonego stolika wstaj > e i zgłasza wątpliwość, 'bezstronna osoba z pierwszych rzędów' proponuje poddan > ie to pod głosowanie całej sali i już nie jest tak, że Zarząd wywalił kogoś z k > omisji, tylko zdecydowało tak Walne i wszystko jest zgodne z prawem i nie do po > dważenia potem przez Sąd. > > > Rafi, nie przesadzasz aby z tym, ze ZSM moze zazadac likwidacji jakiegos > > niezaleznego forum?:) > > Nie przesadzam, ale jeśli jeszcze jakaś osoba uzna, że takie prywatne forum mia > łoby sens to ja mogę zaryzykować (mamy już Ciebie i kopernicka). Rozumiem, że j > ak mi to ZSM skasuje to wpłynie to na Was na tyle determinująco, że dzięki temu > na następnym Walnym będzie 3x tyle opozycjonistów co pro-zarządowców? > Cytując klasyka: [i]to zniknięcie parówek jeszcze bardziej zewrze nasze szeregi > [/i] :-D