rafi-zabrze napisał(a): > kop-r-nick napisał(a): > > > Próbuj...ale osobiście wątpię w powodzenie. Motywacja Twoja rozbija się > o to, > > że z samej definicji podzielników wynika, że nie są one miernikami ciepła > ! > Ano właśnie mam zamiar spróbować uczepić się kilku ważnych sformułowań ze stron > y ZSM. Nawet jeśli mi się nie uda, to zdobędę nowe argumenty na Walne 2014 :) w > ięc jakby nie było - jakiś tam skutek odniosę. > > > Mnie bardziej martwi "tajemność" systemu naliczania jpko. Nijak nie wia > domo > > jakie zachowania tak naprawdę wpływają na szybsze bądź wolniejsze zlicza > nie > > jednostek. Trzymać wyższą, czy niższą temperaturę?... Przy okazji, pewną > obawę > > wzbudził we mnie post koleżanki [b]bardzyk2[/b], która stwierdza, że nie > liczono > > jej ilości żeberek... niefajnie by to wyglądało! Wręcz budzą się we mnie > coraz > > większe wątpliwości, czy podzielniki liczą tak jak powinny?.... > > No też mnie lekko zmroził post od Basi. Coś mi tu wygląda na to, że albo ktoś p > rzeoczył jej mieszkanie, albo w ZSM tradycyjnie trwa 'czeski film' i nikt nic n > ie wie. Ta nonszalancja naszej władzy zaczyna mi coraz bardziej doskwierać. > > Zastanawiam się czasami, czy dotrwam do tego Walnego, czy nie wyprowadzę się wc > ześniej z tych zasobów, bowiem w zderzeniu z faktami wychodzi na to, że my jako > lokatorzy naprawdę niewiele możemy - oprócz ponarzekania, bo i tak mędrcy ze Ś > wiątyni wiedzą lepiej. > > Z ostatniej gazetki jeszcze jedna ciekawostka - na Gogolińskiej nie ma podzieln > ików - ma tam ktoś znajomych może? Przydałoby się dowiedzieć jakie dopłaty ludz > ie mieli. Z doświadczenia wiem, że jak ZSM ma się czym pochwalić to trąbi o tym > kilka razy, a jak coś jest jej nie na rękę to już zamiata sprawę pod dywan. Za > skoczył więc mnie wielce ten fragment o Gogolińskiej, gdzie jest mowa o dopłata > ch, ale już ani słowem nie jest wspomniane ile tej dopłaty. Zapewne nikt tam ni > e dostał 1500zł do dopłaty, aczkolwiek gdyby dopłata była nawet 500zł od mieszk > ania to pewnie ZSM nie omieszkałby się tym 'pochwalić'. Nie sądzicie? > >