kop-r-nick napisał(a): > rafi-zabrze napisał(a): > >mam zamiar spróbować uczepić się kilku ważnych sformułowań ze strony ZSM > > Noooo...jeśli masz jakiś punkt zaczepienia :) ale na tym "doskonałym (choć je > dnak mętnym) krysztale" będzie trudno > > > Zastanawiam się czasami, czy dotrwam do tego Walnego, czy nie wyprowadzę > się wc > > ześniej z tych zasobów > > hmm... szczerze? gdybym miał odrobinę oszczędności, to sam dawno bym uciekł! N > ic mnie tu nie trzyma, więc i rejon byłby mi obojętny... byle dalej od spółek! > Ale cóż... trzeba z nimi jakoś żyć . > Co do Gogolińskiej - Szkoda, że nikt z tamtej strefy nie trafił na nasze forum > . Ale co do tezy, że nie ma tam doplat typu 0,5kpln to się z Tobą zgadzam. O 1, > 5tysiąca nawet nie wspominam. Myślę, że nikt tam nie dopłacił, a wręcz dostali > wszyscy mały, ale jednak zwrot. > > No i najnowszy HIT!!! Niejaki Stanisław Tym pojawia się ostatnio w spocie zac > hęcajacym do oszczędnego gospodarowania ciepłem... jeszcze tylko tego brakowało > :-/