rafi-zabrze napisał(a): > kop-r-nick napisał(a): > > > Noooo...jeśli masz jakiś punkt zaczepienia :) > Mam :) > > > hmm... szczerze? gdybym miał odrobinę oszczędności, to sam dawno bym uci > ekł! > > Nic mnie tu nie trzyma, więc i rejon byłby mi obojętny... byle dalej od s > półek! > > Ale cóż... trzeba z nimi jakoś żyć . > A mnie tu trzyma sporo rzeczy - dość miła i spokojna okolica (Tatarkiewicza), n > aprawdę fajni sąsiedzi. Do pewnego momentu jedynym problemem był mały metraż, o > d pewnego czasu coraz większy kłopot to dla mnie zarządca :( Nie jest moją misj > ą życiową zmienianie ZSM od środka, ale chciałbym spróbować coś zmienić na leps > ze. Nie za wszelką cenę jednak. > > > Co do Gogolińskiej - Szkoda, że nikt z tamtej strefy nie trafił na nasze > forum. > > Ale co do tezy, że nie ma tam doplat typu 0,5kpln to się z Tobą zgadzam. > > O 1,5tysiąca nawet nie wspominam. Myślę, że nikt tam nie dopłacił, a wręc > z dostali > > wszyscy mały, ale jednak zwrot. > Co do tego fragmentu zgoda za wyjątkiem tego ostatniego. Coby nie powiedzieć o > mędrcach ze Ślęczka to jednak póki coś jest na telefon albo face2face to potraf > ią gadać takie głupoty, że nic tylko nagrywać, albo sprawdzać poziom dopalaczy > we krwi ;) ale jak jest coś napisane to raczej starają się nie pisać kompletnyc > h bzdur. Skoro napisali, że jest dopłata to pewnie jest, ale fakt, że nie podal > i jej wysokości to dla mnie jest bardzo mocno podpadające i sugerujące poniekąd > , że ta niedopłata jest minimalna, czy wręcz symboliczna, bo gdyby było inaczej > to by trąbili na pół Zabrza, że brak podzielników równa się np. 500zł dopłaty > (co i tak nie wszystkich by przeraziło - mnie np. po tegorocznym rozliczeniu za > chęciłoby to do zdjęcia podzielnika). > > > No i najnowszy HIT!!! Niejaki Stanisław Tym pojawia się ostatnio w spoci > e > > zachęcajacym do oszczędnego gospodarowania ciepłem... > > jeszcze tylko tego brakowało :-/ > Rzuć linkiem :-D