zibi-pruszkow napisał: > > TAK - BO JĄ UTRZYMUJE! Żeby nie my to byście g... spod siebie > > jedli.Zobacz sobie ilu ludzi korzysta z tych połączeń w Pruszkowie > i > > ile się zarabia w Warszawie, a ile w Pruszkowie, a potem sobie > > przelicz to na wpływy z podatków dla miasta. > > wyzaliles sie dzieciaczku??? po primo, nikt mnie nie utrzymuje, i > jakby nie tacy jak Ty to by wiecej kultury bylo, no ale coz, > niektorym juz od cisnienia zawory popuszczaja. > po secundo, Pruszkow to bardzo fajne miasto, bliskosc stolicy > powoduje ze mamy dostep do niezlicoznych firm, z ktorymi wspolpraca > moze przynosic niezle zyski, a wiec w celu realizacji swoich planow > zawodowo-finansowych, nie musze codzien smigac do stolicy i pracowac > w zagranicznym kolchozie, po to aby dostac nedzny haracz, za > wyslugiwanie sie zachodnim kapitalistom ... wracajac do tematu, tu > pracuje, tu place podatki i zaden dzieciak nie ebdzie mi zarzucal, > ze na mnie pracuje. a jak juz musze smignac do wawki to wsiadam w > auto i jade, przy okazji kupuje paliwo, w cene ktorego jest wliczony > podatek VAT, akcyza, podatek drogowy itp itd i kto tu kogo > dzieciaczku-dziadziusiu utrzymuje???