habier napisał: > kol napisał: > > > obowiązkiem gminy jest > zapewnienie mieszkancom transportu publicznego. > > > eeeee, a teraz to co - nie ma transportu publicznego? > Co za idiotyzmy wypisujesz? Żałosne. > > > > > > >ps. tak mi sie przypomnialo co powiedza kierowcy i radni z > Pruszkowa, ktorzy > > beda musieli sie przesiasc do pociagu bo w przyszlym roku ma > zaczac sie dwuletn > > i > > remont skrzyzowania przy Łopuszańskiej:) Pokonanie tej trasy autem > bedzie > > niewykonalne. > > > czyli co, ja mam współczuć (nalegasz na to w swoich postach) > wszystkim SKMowcom, > a ty sam sie CIESZYSZ z nieszczescia kierowców? To kur...stwo > pierwszej wody. Ale w stumie - to czego mozna sie spodziewać po > gościu co pisze "Olszak to debil". > > > Chyba "kol" troszke zbyt pewny siebie jesteś i piszesz głupstwa, sam > sobie rzucając kłody pod nogi. > > > Jak czytam to wszystko co piszecie i w jaki sposob piszecie to mi > sie przestaje podobac ta zabawa. Generalnie mam juz to GDZIEŚ jak > zagłosują radni. > > > Dla mnie koniec tematu. > > p.s. ehh, zmęczony jestem. wpadne tu znowu za jakis czas.