Gość portalu: czarny_kamel85 napisał(a): > powiem wam tak..na początku wymiękałem bo jak się dowiedziałem że nie będe miał > kasy za miesiąc..choć mi jest potrzebna,bo nie bede pożyczał a życie kosztuje > to zwątpiłem..ale po dłuższym czasie ta praca mi się spodobała..jest ciekawa i > nienudna.. dużo osób wymięka..trzeba umieć być komunikatywnym i umieć rozmawiać > z klientem.Początki są trudne..a tej kasy narazie nie płacą bo nie każdy się n > adaje do tej pracy..to jest szkoła życia..jak wytrwasz to się wprawisz i wtedy > jest nadzieja że zarobisz!Miałem chwilę zwątpienia..ale jestem wytrwały i chcę > się nauczyć i zdobyć doświadczenie w tej branży!I to jest legalna firma..która > się rozwija..chcą ludzi niedoświadczonych żeby ich nauczyć od podstaw ..poniewa > ż w Polsce nie ma ludzi z takim doświadczeniem..tzn nie da sie znalesc od tak!O > gólnie z zewnątrz to jest spoko..komfort!dużo ludzi się przewija bo dużo osób m > ysli ze tych pare groszy zarobi na miesiąc..a tu nie ma ani kasy ani chęci się > postarać i nauczyć czegoś nowego!a nas musi zmotywowac to ze jak sie nie postar > amy to nic nie bedziemy mieli.Ryzykujcie..jak ktoś ma coś kasy odłożonej!