Gość portalu: :) napisał(a): > Ja tam pracowałam i nie mam zbyt dobrego zdania co do wszsytkiego :/ > są kary dosłownie za wszystko, za spóźnienia, nie przyjście do > pracy, za błędy które zrobisz w programie za niewyrobienie normy itd > jest tam też istny wyścig szczurów. źle się czujesz to ciebie nie > wypuszczą bo musisz pracowac tyle ile godzin ile wpisałaś. A co do > grafiku to jest jakiś bajzel wpisujesz się, że chcesz pracowac tyle > i tyle a oni dają ci np 2 dni w tygodniu ( a np rozpisałaś sie na 7 > dni) co sekunda zmieniają ci godziny pracy i nie możesz ustawic > sobie żadnego spotkania. Po prostu koszmar !!! zarobic tez nie > zarobisz bo jak ?? Jak nie dją ci tyle dni ile chcesz + kary które > odliczają ci z wypłaty. Ciągle ciebie kontrolują, stoją nad głową > ponaglają ... masakra. Ale fakt niektórzy są w porządku np na > projektach wychodzących ale też tak nie do końca bo są kary i ten > cholernie zmiennie grafik !!! Ogólnie to nie polecam, no chyba że > ktoś chce być popychadłem i sie narobić bez rezultatów !!!