Gość portalu: gość napisał(a): > Tak mnie naszło. Na Ukrainie panika, ludzie chorują, umierają. Wczoraj cała Pol > ska usłyszała, że 4 podejrzane przypadki odnotowano w szpitalach w Przemyślu. D > o Lwowa - rzut beretem i setki ludzi na co dzień ma styczność bezpośrednio czy > pośrednio z Ukraińcami. Podobno maseczki u nas wykupione, w mediach jakieś sprz > eczne informacje. A na przemyśkim forum co o tym mozna przeczytać? G..NO! Tu si > ę żyje w swoim światku, kisi się we własnym słodko - pierdzącym sosie od dawien > dawna i łapie się orgazm, bo ktoś napisał o wytrysku w jakimś sklepie, tonie z > żartego czy ukradzionego mięsa albo o jakims żywopłocie na Grunwaldzkiej. Xyz n > apisał coś o epidemii grypy 29.10., ale temat doczekał się 1 wpisu. A informaac > ja o pomocy ze strony Polski okraszona została chamsko - szyderczymi komentarza > mi. Totalny bełkot. Myślę, że inteligentni załapią, o co mi chodzi, a tępym nie > chce mi się tłumaczyć. Dużo zdrowia życzę. Szczególnie psychicznego.