Gość portalu: Mykola napisał(a): > O przepraszam O przepraszam - Pani Faniu ja ne chcę byc żadnym > powodem do jakiejkolwiek waśni lub zawiści .Ja tylko wzywam - tylko > proszę o pojednanie i braterskie współzycie pomiędzuy spolecznością > polska a spolecznościa ruska na tych bardzo gorących przy > granicznych terenach . Nikomu nie przeszkadzam w prezentowaniu > swoich pogladów lecz jednocześnie prezenrtuję - swój punkt widzenia > popierany faktami oraz dowodami historycznymi i spolecznymi. > Nie mozna przecię bez myślnie akceptowac tego co ktoś pisze bo > słyszał a nie widzial bo komuś coś sie widzaiało a potem okazuje że > przewidziało itd. > Wykończyliscie MYkołę -ktory juz dogrywa i nawet nie chce wchodzić > na to Forum to teraz wykańczacie Pana Jobrave - bo pisze tez prawdę > zwlaszcza widzianą przez Polaka przebywającego na Zachodzie * więc > światowego czlowieka nie wieśniako- sośniaka z Korytkowa. > POtem doborą się np do Jakiejś Damy jak np. Pani Fania bo chce > być obiektywna i obiektywnie sie wypowiadać zaś nie wspierać tych > co szukają czegoś czego znaleść nie mogą i napewno nie znajdą - > Żyjmy więc w zgodzie bo "zgoda buduje a nie zgoda rujnuje "- jak > pisal A.Fredro -stary kpiarz i znawaca różnych tematów bo > " Zemsta "to też jego specjalność