Gość portalu: Nick napisał(a): > Drogi - lechowski - sznowny bracie Polaku bo obywatele polscy bez > względu na to czy bialy ,czarny ,żólty ,czerwony , czy zielony - > wszyscy są równi wobec prawa i nic na to nie poradzisz - chyba że > zmienisz Konstytucję UE a potem Konstytucję RP . > Skoro masz takie negatywne i nienawistne nastawienie wobec Łemkow > i Bojkow rownież bezwzględnie mordowanych za to że byli i są > obywatelami polskimi a zarazem polakami lecz wyznania > bizantyjskiego to szkoda czasu na jałową dyskusję . > Skoro widzisz potrzebę dalszego mordowania tych luzi i upodobnienia > się do zwierzęcia nie zas do cywilizowanego człowieka XXI wieku to > twoja już osobista sprawa oraz twój osobisty dramatyzm jako > czlowieka lub nie czlowieka podsycanego bandyckim instynktem > przekazywanym genetycznie z pokolenia na pokolenie -akurat zapewne > w twojej rodzinie to taki feler . > Bo jak mi opowiadonó wśrod tych tzw. mieniących się bohaterów > tamtych czasów z róznych stron i nacji byli zwykli rabusię , > bandyci i szubrawcy mordujący nie z chęci walki o wolna Polskę lub > Ojczyznę lecz z chęci grabieży i morderstwa dla zatarcia śladow > zbrodni . > Dziś w Polsce też takich nie brakuje - zwykłych bandytow. O ile > się chcesz do nich upodobnić - a się upodabniasz pisząc tak jak > piszesz to już twoja prywatna sprawa i sprawa twojego sumienie. > Nie rób więc z innych Polaków zwyklych Bandytów bo w > zdecydowanej większości są to prawi i porządni -spokojni ludzie . > Podobnie jak Ukraińcy czy Niemcy, ktorych tak nienawidzimy tu w > Polsce a do ktorych tak Polacy lgną jak mucha do ..."miodu " > Serdecznie cie pozdrawiam życząc szczerych przemyśleń oraz więcej > milości wobec zwyklego blźniego swojego bo sam nie wiesz co jeszcze > w życiu może cię spotkać i pomoc innego człowieka bedzie ci bardzo > potrzeba . Być może ten człowiek okaże się być tym Ukraińcem lub > Niemcem (ktoego np. dziadek sużyl w SS) - i co , też masz tego > człowieka za to nienawidzieć. > Przeciez dzisiaj Prezydentem Polski jest człowiek którego dziadek > slużyl - wiesz gdzie i komu ? Podpowiedz mi bo ja np.nie wiem a > zciebie wysmienitybadacz i historyk A jak usłyszalem to nie > wierzę i nadal nie wiem czy to prawda że tam służył i wlaśnie w > takiej Armii zas jego wnuk dzisiaj jest Prezydentem RP a drugi > Pan jest pramierem któego bliska rodzina była blisko związana z > Hitlerowskim wojskiem. Nawet papież Benedykt II byl w Hitler > Jugend - to co mamy za to go nienawidzieć bo sużyl dla tych co > mordowali Polaków i Ukraińcow czy Rosjan oraz Żydow i wiele innych > narodowości. > Nie upodabniaj sie do do tych zbrodniarzy co mordowali z chęci > grabieży i zysku tak jak to uczyniono z Olewnikiem - Bądź sobą a > więc człowiekiem nie zwierzęciem ! > Pamiętaj lecz Wybaczaj !! > NIe Judź i Nie Jącz Ran czyniąć zgniłym caly oganizm - tj.oba > płuca wschodu i zachodu . > Przecież juz z Ukrainy nie zrobisz Polski zaś z polski Ukrainy > chyba ,że nakęcisz z sobie podobnymi konflkt zresztą bardzo > dramatyczny i katastrofalny w skutkach - zwłaszcza dla już > bezbronnej Polski ( czy ty tego nie zauważasz - Bądź Polakiem - > Bądź prawdziwynm nie zafalszowanym Patriotą polskim w tym nowym > okresie czasu i w tej nowej rzeczywisości , Nie pogrążaj polske w > konfliktach i tragedii jak nas spotkała i spokać może w > przyszłości . Pomóż Polsce =-wlaśnie poprzez jedność i braterskie > współzycie z Ukraińcami -jedyną zapora przed Bolszeiko- > Rosjanami ,którzy mogą się odrodzić w kazdej chwili. Bądź mądrym ne > pazernym oraz głupim . Patrz gdzie wzok ie sięga ......O to chodzi > nie tylkodla mnie ale dla świadomych tego Polakow typu gen Andersa > czy Jerzego Gedroyca którego już cytowałem z odniesieniem do > Ukraińców aby ich jednać z Polską nie zaś dzielić i judzić do > odwetu. PRZEMYŚL - to jeszcze raz bo jesteś z PRZEMYŚLA - tak ja JA > Polak - może Łemko a może Bojko z Przemysla ale POLAK ,bo mam tylko > takie obywatelstwo -takie same jak TY lub WY