d_arek_d napisał: > Gość portalu: gość napisał(a): > > > Nie moja wina ze piwo smierdzi jak sfermentowana sperma, > > Sfermentowana sperma? Dziwny jakiś jesteś. Biedroń? Bo inaczej skąd mógłbyś > wiedzieć. Zresztą założę się, że sperma nie fermentuje, tylko po prostu gnije > jeśli przedtem nie zdąży wyschnąć. Jesteś dziwny po dwakroć. > > Wiesz w ogóle, o czym piszesz? Miliardy piwoszy nie może się mylić, chłopcze. > Tak jak wszyscy lubię zapach piwa. Kilka miesięcy temu jednak dosłownie z dnia > na dzień alkohol przestał mi smakować (nie słyszałem o drugim takim przypadku) > i przestałem po prostu go spożywać. Tak, sprawdzałem, nikt mi niczego podczas > snu pod skórę nie wszył. Ale daleki jestem od tak obżydliwych sformułowań. > Alkohol, tak samo jak wszystkie inne narkotyki, jest dla ludzi, i tak jak inne > narkotyki w cywilizowany sposób powinien być zażywany. > > Aha, czy to również nie twoja wina, że robisz tyle żałosnych błędów? I to na > trzeźwo? Ja, gdy jeszcze byłem zapalonym amatorem wywaru chmielowego, po 8 > piwach nie robiłem tyle błędów, wiesz? > bardzo serdecznie pozdrawiam > > PS Zastanów się nad postępowaniem swym i zastosuj się do powiedzenia "nie rób > drugiemu co tobie niemiłe".