Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

    • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

    Odpowiadasz na:

    Gość portalu: Nuta  napisał(a): 
    
    > Kasiu, skoro Szef restauracji powiedział, no to nie ma rady. Ja bym tylko na 
    > koniec zapytał Szefa jak bardzo półwytrawne wino poleca do Twojego wyjątkowego-
    > chrzcinowego obiadu. Półwytrawne, bardzo półwytrawne, czy może bardziej bardzo 
    > bardzo półwytrawne i czy z przewagą bardzo bardzo półwytrawnego nad bardzo 
    > półwytrawnym czy odwrotnie??? A na koniec, zapytałbym wprost: riesling (alzacki
    >  
    > czy niemiecki), chardonnay (z Chablis czy z Nowego Świata), sauvignon blanc (z 
    > Loary czy z Nowego Świata), czy może jednak Pinot grigio??? Jak Szef to Szef! 
    > Nie ma, że boli, musi da odpowiedź. Ponownie, tym razem wspólnie z bubu prosimy
    >  
    > o przepis na roladki. Bo jeśli one są z suszonymi śliwkami marynowanymi w 
    > Śliwowicy Łąckiej, to ja mam super pomysł dla Twoich chrzcinowych Gości. 
    > Gwarantuję niezapomniane, kulinarne doznania. Pozdrawiam.
    

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się