Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

    • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

    Odpowiadasz na:

    spol  napisał: 
    
    > Tak jak napisał Amsti - tzw. wina półwytrawne to z reguły nic dobrego. :o) 
    > 
    > Tak sobie dedukuję, że skoro mówisz, co polecał szef w restauracji, to pewnie 
    > wybór masz ograniczony do win, które ta restauracja ma w karcie. Jeśli tak 
    > jest, to więcej można by powiedzieć, gdybyś napisała, w czym możesz wybierać - 
    > nazwa wina, producent, rocznik...
    > 
    > Mam jednak jakieś dziwne przeczucie, że mówimy o restauracji klasy popularnej, 
    > gdzie raczej trudno znaleźć jakieś wybitne wina i w związku z tym mamy jedynie 
    > wybór między wytrawnym i półwytrawnym :o) 
    > 
    > Pozdrawiam!
    

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się