Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

    • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

    Odpowiadasz na:

    giorgio_primo  napisał: 
    
    > W takim razie oto moje subiektywne, italofilskie "typy":
    > 
    > Gość portalu: Aleks  napisał(a): 
    > 
    > > 1 Pieczona kaczka
    > 
    > Wysokiej klasy Barbera z Piemontu o zawartosci alkoholu 14 lub wiecej %.
    > 
    > > 2. Pieczona wieprzowina
    > 
    > Chainti Classico
    > 
    > > 3. Cielecina (powiniwn byc gulasz)
    > 
    > Vernaccia di San Gimignano lub starzony w debie Chardonnay
    > 
    > > 4. Pieczony inyk.
    > 
    > Lekkie wino czerwone z Trentino lub Gornej Adygi (Pinot Nero?)
    > 
    > pzdr
    > 
    

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się