Gość portalu: mania napisał(a): > BARWO!!W końcu ktos dał piekną riposte...Codziennie moge dokładać jeszcze pare > przykładów - niektóre moga robić za niezły dowcip:) > Przychodzi klient do biura z reklamac ją....narzeka,wrzeszczy...po czym zaczyna > > sie szantaż > -"Proszę Pani ja jestem międzynarodowym dziennikarzem i nie chciał bym urzyć > swoich wpływów więc żądam natychmiastowego zareagowania i odpowiedzi na > reklamacje". Zgodnie z przyjetymi normami macie mi odpowiedzieć w ciągu 7 dni:) > - proszę Pana, zgodnie z warunkasmi uczestnictwa i ustawą mamy udzielić > odpowiedzi w ciągu 30 dni od momentu jej otrzymania a Pan zgodnie z warunkami > winien ja złozyć w ciągu 7 dni > - zgodnie z warunkami powinniście państwo sie wywiązać a nie wywiazaliscie się. > > Nie interesują mnie warunki - złożyłem kiedy mogłem a Państwo musicie zgodnie z > > prawem odpowiedzieć w ciągu 7 dni. Ja juz pisze dodatkowe oświadczenie - jak > się pisze Hurghada??? > - proszę pana na mocy warunków wymaga Pan czegoś od nas a Pan się do nich nie > stosuje.. > - proszę pani, prosze niegadać mi o warunkach, to nie jest wazne... > > > .....i tak było jeszcze długo w koło to samo... > Wstyd jednak, że dziennikarz vmiedzynarodowy nie wie jak się pisze hUrghada:)