Gość portalu: lordjames napisał(a): > do waldemar - takie są skutki, jak się nie słucha, tylko słyszy (ale to pierwsz > e > spotkanie na tym właśnie polega - aby zauroczyć). ten katalog, który ci > pokazywali był na członkostwo pełne - z punktami. natomiast ty wykupiłaś próbne > - za konkretną kwotę 6 tygodni (przynajmniej ja mam 6 tygodni za 9600zł). ktoś > tu napisał, że można kupić gdzie indziej taniej. z żoną siedzieliśmy na tym > spotkaniu około 5 godzin - 2 prezentacja, 2,5 maglowanie ich :) reszta to > formalności z umową. koszty, to tyle, co napisałem wyżej plus opłata > rezerwacyjna. dojazd na własną rękę. co mi się podoba, to niski koszt jedzenia > - > myślę, że warto o to zapytać podczas rozmowy. i teraz licząc 9600 podziel na 6. > masz kwotę za 6 osób na tydzień (plus opłata rezerwacyjna - przy sześciu osobac > h > to chyba jest około 150 euro). nie byłem jeszcze na powitalnym i zastanawiam si > ę > nad pełnym. tajfun, jeśli możesz napisz, jak wygląda sprawa z ofertami last > minute. podobno można wyjechać za kilkadziesiąt punktów. czy to prawda i ile > tego jest? byłbym wdzięczny za odpowiedź. i kiedy cię molestują, aby podpisać > pełne? czy na tym powitalnym można (trzeba) podpisać pełne?