17waldemar napisała: > do lordjames ja członkostwo próbne wykupiłam we wrzesniu 2008, teraz > byłam 2 tyg na Teneryfie i tam właśnie podpiałam umowę na członkostwo > pełne, i o żadnych punktach tam nie było mowy.Jak zapytałam czy > anglicy płaca tyle samo co polacy to pan odpowiedział że wiecej bo > oni maja system punktowy. > Zasada była taka że wykupuje sobie jeden tydzień w roku za ok.11tyś > euro, do 2064roku /chyba/, oczywiście to jest mało ale moge sobie > dokupić dodatkowe tygodnie i to będzie ok.150euro za tydzeń, taka > była rozmowa. Ale nikt mi nie gwarantuje że będą wolne miejsca. > Katalog dostałam taki sam jak przy członkostwie próbnym, jak > zapytałam sekretarki czemu taki , to sie zmieszała i zadzwoniła do > osoby która prowadziła z nami rozmowę i powiedziała że dośle, tyle że > na kartce miałam wypisane ośrodki z których mogę korzystać, jak > zapytałam czemu tak mało , to odpowiedziała że to przykładowe, > oczywiście kłamała, bo w dodatku do umowy było wyrażnie napisane że > mogę korzystać z ośrodków wymienionych na owej kartce , a były na > niej wszystkie ośrodki co w katalogu destination club plus, a taki > dostałam juz przy członkostwie próbnym. > > a oto moje koszty przy 2 tyg. pobycie na teneryfie z 9 letnim synem. > 4000zł bilety/ 3 osoby/ > ok. 9000zł jedzenie, wycieczki, loro park, siam park, wypożyczenie > samochodu na 1tydzień,prezenty