17waldemar napisała: > 9000euro , na 5 lat = 7200zł na rok + koszt przelotu+ jedzenie , no > to nie wiem czy to tak tanio wychodzi. Hotele na Teneryfie / monterey > i paradise/ to dla mnie 3+ i 4 gwiazdki, byłam w tych dwóch , żadne > 5* jak piszą w katalogu. > > Mi tez pokazywali katalog z punktam były na dole, taki gruby, ale > mnie punkty nie dotyczyły, tyle że jak podpisałam umowę to dostałam > taki cieniutki jak już miałam. Pokazywali mi katalog [b]VACATION > CLUB[/b], TAKI BIAŁY Z ŁADNYM WIDOCZKEM NA OKŁADCE. > A katalog[b] RCI[/b] ci pokazywali i mówili że z niego tez możesz > korzytać jakby oni nie mieli wolnych miejsc?, bynajmniej tak mówili. > Ale do umowy jest dołaczone takie oświadczenie RCI że oni sa osobna > firmą i maja swój regulamin i nie gwarantuja że będa mieli miejsca. > > a te 700punktów to za tydzień , w sezonie czy poza sezonem i gdzie?, > bo chyba na teneryfę to ok.1000punktów trzeba. > > a bym jeszcze zapomniała ok.300euro rocznie za utrzymanie > apartamentu/ taki jakby czynsz/. >