Gość portalu: Włodek napisał(a): > Wykupiliśmy w La Coście członkostwo próbne na okres 34 miesięcy za 9600 PLN (ni > e wiem czemu nikt nie pisze o pieniądzach). Oferowano za to 6 tygodni + Voucher > na 7-my tydzień na Teneryfie. Bez większych problemów wykorzystaliśmy 4 tygodn > ie, natomiast rezerwacji na nastepne 3 nie możemy się doprosić. Biuro w Warszaw > ie (Canarias) przez długi czas nie odpowiada. (ostatnio nie próbowałem dzwonić. > ) Wykorzystaliśmy tydzień na Tenetyfie i w Maladze. Ofert w okresie próbnym js > t mało. Od lipca 2010 do marca 2011 nie udało mi się zarezerwować kolejnych wy > jazdów, a termin upływa w listopadzie. Również w pracy w ostatniej chwili nie m > oge powiedzieć, że właśmie wyjeżdżam. Koszty szacujemy na wyższe niż oferty biu > r podróży, zwłasza first minute. Apartament 6-cio osobowy w Austrii to jedna sy > pialnia z łożienką, przechodni pokój z łózkiem piętrowym i living room z rozkła > danym łózkiem. Do tego malutka kiszkowata kuchnia. Ogólnie czujemy się oszukani > . Uważamy, że stanowczo bardziej opłaca się wykupić indywidualne wczasy i nie b > yć związanym z La Costą.