Gość portalu: ANNA napisał(a): > witam > ,czy ktos zacząłjakąś procedure rezygnacji z członkostwa stałego?prosze o jakie > s wskazówki....JA OPISZE MOJE DOSWIADCZENIA dwa lata temu.napisałam do biura w > Maladze gdzie maja siedzibe główną i dostałam odpowiedz ,ze aby zrezygnować nal > ezy: > -napisac list motywacyjny ,ze chce sie zrezygnować i ew.dlaczego,podpisac sie m > usza wszystkie osoby na które ta umowa była zawierana > -odesłac im oryginał członkostwa stałego z wypełnioną i podpisana tylną stroną( > ALE TAMTA STRONA NIE JEST DLA MNIE CAŁKIEM JASNA WIEC BEDE PRÓBOWAĆ DZWONIC ABY > TO WYJASNIĆ) > -wysłac listem poleconym na adres Malagi w Hiszpanii do 1 pazdziernika bo po ty > m okresie naliczą kolejną roczną opłate > -nalezy wczesniej oczywiscie uregulowac wszystkie zaległosci w opłatach > -oczywiscie nie domagac sie jakichkolwiek zwrotów pieniązków zapłaconych na poc > zątku..... > Jako,ze za własne decyzje mniej lub bardziej przemyslane musimy brac odpowiedzi > alnosc, > tylko tak wydaje mi sie mozna zrezygnowac z udziału w dalszym uczestnictwie w t > ej firmie. > Ja szczerze mówiąc ,byłam bardzo zadowolona z kazdego pobytu,bo naprawde maja w > ysoki standart i staraja sie bardzo aby gosc był mega zadowolony,dla mnie jedna > k obsługa poczatkowa polaków, którzy opowiadali pewne rzeczy bez pokrycia przy > omawianiu członkostwa,sciemnianiu o bezproblemowym odsprzedaniu go przez firmy > zaprzyjaznione,i pomocy na kazdym kroku w języku polskim były mocno przesadzone > .JAjezdze z ta firmą od czterech lat....i chce juz zrezygnowac,ALE PROCEDURE RE > ZYGNACJI DOPIERO ZACZYNAM > PROSZE O EW KONTAKT NA MAILA zyjo12@poczta.onet.pl