• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

dolna.polka  napisał(a): 

> Dzień dobry,
> 
> Dziękuję za e-adres do blogu. Wzbogaciłaś moją wiedzę o kuchnię perską. Ja też 
> lubię zupy i bakłażany. Kebabów w kraju nie jem. Ale tam, w oryginale z baranin
> y, spróbuję:) Nie jem ryżu z wyjątkiem dzikiego. Ciekawe czy podczas mojego pob
> ytu temperatura wzniesie się ponad mój sierpniowy rekord w Kairze - 46C. Czy by
> łaś w Persepolis?
> 
> Pozdrawiam - dp.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się