susan285 napisał(a): > Witam. Wróciłam w sobotę z tego hotelu i jestem bardzo zadowolona z pobytu w ni > m. Jeśli chodzi o pytania, które zadajecie, postaram się odpowiedzieć na nie. P > o pierwsze, przez teren hotelu przebiega droga wewnętrzna i nigdy nie widziałam > , żeby ktoś szalał tam na skuterze, a widok miałam bezpośredni - mieszkaliśmy w > budynku A z widokiem na tą drogę. Nie słyszałam również szczekania psów, tylko > pianie kogutów o poranku. Jednak, być może słychać psy w innej część terenu ho > telowego, który jest rozległy. W ostatnim dniu, bowiem przedłużono nam pobyt o > jedną noc, mieszkaliśmy w budynku C, który znajdował się na uboczu i tam równie > ż nie słyszałam żadnego szczekania. Niedaleko, co prawda, mieszkała rodzina kot > ów, która w żaden sposób nie przeszkadzała gościom hotelowym, a dla dzieci była > dodatkowa atrakcją. Jeśli chodzi o standard pokoi, w budynku A mogłabym doczep > ić się do wyglądu łazienki. Trochę podniszczona, ale specjalnie nam to nie prze > szkadzało. Pokój ok. W budynku C pokój dla czterech osób był dwupoziomowy i to > było super. Gdybym mogła wybierać, wybrałabym pokój w budynku C ze względu na t > en dwupoziomowy podział - w obu pokojach była klima. Pokój w budynku A miał kli > mę w część z łóżkiem małżeńskim, łóżka dla dzieci znajdowały się za rozsuwanymi > drzwiami i mimo ich otwarcia, ta część pokoju chłodziła się minimalnie. Łazien > ka w budynku C - bardzo wysoki standard, ładne kafelki. W obu budynkach znajdow > ał się aneks kuchenny. Myślę, że odpowiedziałam wyczerpująco na Wasze pytania, > chętnie pomogę, w razie jakichś wątpliwości. My spędziliśmy w tym hotelu wspani > ałe wakacje:)