valerie_valerie napisała: > Zabierz swoje reczniki plazowe. Hotel nie wypozycza. Podobno mozna kupic tanio > w sklepiku na terenie hotelu (rada recepcjonisty), ale nie wiem za ile. > Byla w terminie 06.06-13.06. Bardzo fajny hotel. Jestesmy bardzo zadowoleni. P > okoje w dobrym stanie, jedzenie smaczne, baseny czyste, fajny aquapark, mila ob > sluga. Gorszego traktowania Polakow nie zauwazylam, a jestem na takie rzeczy wy > czulona. Lody jedlismy i nie zachorowalismy. > Jedyny mankament to odleglosc do plazy, ale korzystalismy z busa i bylo ok. > wkurzelo mnie, ze Angole , ktorzy liczebnie dominuja w tym hotelu przychodza na > kolacje w krotkich spodniach. I ten tlum na basenie i restauracji. Tlum , wrza > ski dzieci. Mimo, ze to poczatek czerwca pelne oblozenie. Trudno o wolny lezak > przy basenie , choc podczas naszego pobytu przybyla duza ilosc lezakow. Dokupil > i dobre kilkadziesiat sztuk jak nie wiecej. Skonczyly sie problemy z lezakami w > aquaparku. > Brak polskich kanalow tv. Mogliby tez troche lepiej sprzatac pokoje. > Animacje po polsku sa. Prowadzi je Grecos. > Mimo tych kilku mankamentow jestesmy baardzo zadowoleni i polecamy ten hotel.