Gość portalu: Jarek napisał(a): > To nie jest w Plakias tylko w Damnoni 3,5 km od Plakias. > > Jezeli ktos lubi brud w pokoju,popsute praktycznie wszystko w > łazience/ toalecie, niewymieniane ręczniki, ciepłą wodę w > nieokreślonym czasie, zejście do plaży po stromej skalistej drodze, > a następnie ścieżce (z wózkiem dla dziecka była to katastrofa) to > może lecieć. Generalnie Hotel czasy świetności ma zdecydowanie za > sobą, a manager Pani Maria nie zna angielskiego...., także po grecku > mozna porozmawiać swobodnie. Jedyne co to jedzenie w miarę OK. Z > Hotelu do Plakias 3,5 km mozna powiedzieć górską drogą. Jeszcze > jedno, wieje niemiłosiernie, takie jest położenie tej zatoczki, tej > okolicy, także sporty wodne z żaglami OK. > Wróciłem w zeszłym tygodniu, 15.05.2008 r. byłem z Triadą, stanowczo > odradzam. NIe wiem gdzie sa te trzy gwiazdki, może były 30 lat temu, > ale teraz to jednej by nie dostał. Dodatkowo rezydent naciągacz, > który przyjechał w ciągu 8 dni 3 razy do Hotelu Damnoi Bay (na jedną > godzinę!!!) skasować pieniądze z tytułu wycieczek fakultatywnych (od > których ma prowizję), reszta go nie obchodziła. Mieszka kilka > kilometrów dalej w innym Hotelu. >