• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ok  napisał(a): 

> Wyposazenie pokoi to dwa łóżka / posciel wymieniana co 3 dni/szafa/do połowy wy
> pełniona kocami/ dwa nakasliki , stolik ,pufa, ławka.
> Oswietlenie i klimatyzacja bezpłatna uruchamiana po włozeniu klucza do czytnika
>  . Lazienka - prysznic bez brodzika umywalka ,lustro ,ubikacja i kosz na śmieci
>  do którego wrzuca sie papier toaletowy.
> Czystość w pokojach to pojęcie bardzo względne , zdarzają się dni że trudno wej
> ść do pokoju ze względu na panujący smród po mopie , zdarzylo mi się równierz o
> dnaleść cudze długie czarne włosy/na pewno nie moje zarówno w brodziku jak i na
>  płytkach w pokoju.
> Ale może od poczatku. Proszę przygotować sie na dugi transfer z lotniska do hot
> elu , autobus dokłada sporo czasu i kilometrów rozwożąc turystów do innych hote
> li, czsami w miejsca niedostępne dla autobusu. Na miejscu powitał nas niesamowi
> ty wiatr / podczas całego 14 dniowego pobytu 5 było z silnym wiatrem . Hotel ja
> k podają na miejscu jest 2 gwiazdkowy i wszystko wskazuje na to że na więcej ni
> e zasługuje. Położony jest na wzgórzu nad przepiękną plażą/piasek ,żwirek  gdzi
> eniegdzie drobne kamienie/ dojscie do plaży  to ok 70 stromych schodow/bardziej
>  dokuczliwe gdy się wraca/i ok 450 metrów kamienistą drogą w dół/podąrzaja nią 
> jeszcze tylko barany/ następnie bardzo strone zejscie przy samej plaży / nie po
> lecam dla małych dzieci/. Plażę nalezy dzielić z turystami apartamentów Hapimag
>  . W aparthotelu znajduje sie sklep/ceny przystępne,ale brzydkie owoce. Hotel m
> a pokoje w kilku niewielkich budynkach wbrew opisowi nie ze wszystkich pokoi wi
> dać morze. Hotel posiada rownierz stołówkę w której serwowane są śniadania /prz
> ez 14 dni to samo ;dwa rodzaje wedlin niestety po 4 dniach lepszą z nich zamien
> iono i pozostały dwie trudno zjadliwe martadele , wyrób seropodobny który udaje
>  żółty ser , ogórki , masło ,oliwki,jogurt,płatki dżem , miód, kawa i wrzątek z
>   automatu oraz soki wątpliwej jakości. Oczywiście ze stołówki nie wolno nic wy
> nosić. Kolacja to zestaw warzyw ; pomidory , ogórki ,papryka oraz zimne pire ,m
> archewka,kukurydza,ryż. natomiast na ciepło dwa rodzaje mięs/wszystkie smakuja 
> tak samo/ gotwane z bakłażanami ziemniaki o konsystencji bryji, makaron,czsami 
> ryba wymiennie z mięskiem ,Ogólnie to nie tylko moje odczucie czsami kucharz br
> ał wolne i gotował ten kto akurat był pod reką - wszystkie potrawy mało przypra
> wione ,rozgotowane i o jednym smaku.Obsługa w hotelu usmiechnieta do momentu zw
> rucenia uwagi na marna jakoSC posiłków.Basen bez brodzika o głebokosci od 1.5 d
> o 2,95 m woda w nim średniej jakości, wystarczjaco duży często świeci pustkami/
>  lepiej przemycić sie do hapimaga reczniki w kolorze granatowym. Na miejscu moż
> na wypożyczyc samochód /za posrednictwem rezydenta dużo drożej/ oraz wyjechać n
> a wycieczki od 45- do 120 euro od osoby.Wiekrzość miejsc mozna zobaczyc wypożyc
> zając samochód/wychodzi o wiele taniej niż z bióra. Wyprawa na Santorini to typ
> owa wycieczka Japońska cały czas w biegu lub w autokarze ale przynajmniej na st
> atku jedzenie odbiega od standartu hotelowego /dla mnie na plus/ W okresie gdy 
> ja tam byłem rezydent powiadomił turystów ktorzy chcieli aby załatwił im pokój 
> na pół dnia bo wyjeżdzaja w nocy że jeśli nie opuszczą hotelu to przyjedzie pol
> icja i ich usunie. 
> Wokół hotelu jak i na Krecie wspaniałe widoki , czyste i ciepłe morze . Wszystk
> im życzę miłego wypoczynku , 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się