• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

elde23  napisał: 

> Wszelkie przysmaki włoskie trzeba próbować w specjalistycznych lokalach. Na prz
> ykład w pizzeriach, ale tylko takich, gdzie jest piec i robi się na poczekaniu.
>  W kioskach, na straganach, są prefabrykowane wyroby, z hurtowni spożywczych. T
> akże ryby, i owoce morza, które smakiem wyprzedzają wszelkie placki o wiele dłu
> gości, trzeba próbować w restauracjach blisko portów.
> Oczywiście, kosztuje to więcej, ale warto zaryzykować. No i lasanie, risotto i 
> tysiąc makaronów.
> Swoją drogą dziwne, że nikt tu nie chce próbować owoców morza, które powinny by
> ć na sztandarze włoskim, jako symbol ich kuchni.                               
>                       

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się