• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

marghe_72  napisała: 

> absolutfit  napisała: 
> 
> ,To samo ze spaghetti - sos jest aromatyczny i lekki i zupełnie i
> > nny niż te, które  my robimy, ale są przepyszne (spróbujcie zwłaszcza pes
> to). ,
> 
> wszystko zależy od tego JAK my owe sosy robimy. Bo co jak co ale sosy w PL możn
> a zrobić prawie tak samo dobre jak we Włoszech :)
> 
> Do pesto sugeruję użyć innego makaronu niż spaghetti. Ze spaghetti się ześlizgn
> ie :)
> Potrzebny jest krótszy, bardzij chropowaty makaron, na przykład trofie (czasami
>  bywa w PL)
> www.google.it/search?hl=it&q=trofie&rlz=1R2SMSN_plPL401&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1366&bih=491&wrapid=tlif131137114843810&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się