• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

shilaa  napisała: 

> Poza Neapolem robi sie tez pizze na grubym ciescie, dodaje sie "zolty ser" zami
> ast mozzarelli i popelnia sie wiele innych 'grzechow'. Posypywanie kazdej pizzy
>  rukola jest jednym z takich wynalazkow. W Padwie czy nad Garda maja takie poje
> cie o pizzy jak w Palermo o risotto alla milanese, a w Neapolu o tiramisù
> ;. Czyli slyszeli dzwony, ale nie wiadomo, w ktorym kosciele. Pizze jada sie na
>  calym swiecie, nawet jesli bywa bardzo dobra to w porownaniu z ta z najlepszyc
> h pizzerii w Neapolu jest co najwyzej srednia. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się