• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

marghe_72  napisała: 

> shilaa  napisała: 
> 
> > Poza Neapolem robi sie tez pizze na grubym ciescie, dodaje sie "zolty ser
> " zami
> > ast mozzarelli i popelnia sie wiele innych 'grzechow'. Posypywanie kazdej
>  pizzy
> >  rukola jest jednym z takich wynalazkow. W Padwie czy nad Garda maja taki
> e poje
> > cie o pizzy jak w Palermo o risotto alla milanese, a w Neapolu o tiramis&
> ugrave;
> > ;. Czyli slyszeli dzwony, ale nie wiadomo, w ktorym kosciele. Pizze jada 
> sie na
> >  calym swiecie, nawet jesli bywa bardzo dobra to w porownaniu z ta z najl
> epszyc
> > h pizzerii w Neapolu jest co najwyzej srednia. 
> 
> Wydaje mi się, że przesadzasz..

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się