• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

shilaa  napisała: 

> [i]> Shilaa, sorry, ale przeczytaj najpierw jeszcze raz to co napisałaś. St
> wierdziła
> > ś kategorycznie, że w innych rejonach Włoch to tylko grube ciasto, żóty s
> er itd[/i]
> 
> Jednak Ty musisz przeczytac jeszcze raz to, co napisalam ;-) Napisalam, ze zolt
> y ser dodaje sie w Polsce (nie tylko w Polsce), grube ciasto to domena pizzy am
> erykanskiej. 
> 
> Nie twierdze, ze poza Neapolem kazda pizza jest nieprawdziwa, niesmaczna, niekl
> asyczna itd. i nigdzie tego nie napisalam. Powtorze po raz ostatni o co mi chod
> zi (pisalam to juz wiele razy takze wczesniej w innych watkach) - nawet jesli g
> dzies tam pizza jest obiektywnie bardzo dobra to i tak nie dorownuje tej w Neap
> olu. Inne pochodzenie skladnikow, brak receptury na ciasto majacej dziesiatki l
> at tradycji i konsekwentnie chronionej i przekazywanej z pokolenia na pokolenie
>  itd.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się