esscort napisał: > grzec-hocz napisał: PO powinno wystawić jakiegos innego kandydata. > > Jeśli PO wystawi innego kandydata, to pewnie wygra ten inny kandydat. > Ale czy brana jest taka możliwość pod uwagę? nie mam pojęcia. > > >A co do kosztownych kolacji - nie wiedziałem, że praca > > eurodeputowanych jest aż tak intratna. A wiesz czym się ten > > przedstawiciel Samoobrony wsławił w europarlamencie? Może jednak > > przeforsował tam jakąś istotną dla Polski ustawę? > > :)) > Nie bądź naiwny. Już nie bierze pensji posła. Mówiłem ci, że czasem > stoję na światłach z tym byłym posłem lub jego towarzyszką życia, > Lidią Bagińską, ale nie tylko z wartości ich samochodów wiem, że > robota za pensję burmistrza łomianek p. Czarneckiego kompletnie nie > interesuje. Zresztą kandydował kiedyś na prezydenta warszawy, dostał > strasznie w dupę, więc nie sądzę, by chciał się narażać na > potencjalną porażkę w jakichś łomiankach. Cha, cha, gdyby wystartował > i przegrał... > > A czym się wsławił w europarlamencie? Nie mam pojęcia i prawdę mówiąc > guzik mnie to obchodzi. Nie sądzę, by miał ambicję się tam > czymkolwiek wsławiać.