roberto19633 napisał: > esscort napisał: > > > zawsze ocena należy do wyborców. Ja tylko mówię, jakie jest moje > > zdanie: były wiceburmistrz Grądzki nie ma najmniejszych szans w > > wyborach na burmistrza Łomianek, nawet gdyby startował tylko on i > > sokołowski, w co wątpię. > > Robert, daj spokój, naprawdę myślisz, że Łomianek nie stać na > choćby w > > miarę sensownego kandydata, na jakimś poziomie? Nie załamuj mnie. > > A niby na czym ta operatywność polegała? Przecież właśnie już to, > że > > był zastępcą Sokołowskiego, go całkiem dyskwalifikuje. > > >>Ess ,nie zauważyłeś że ja to pisałem w formie żartu. > Przecież widzisz że, nigdy nie byłem śmiertelnie poważny. > Nie martw się, nie należę do tych co się śmiertelnie > obrażają. Pomyśl sobie o czymś miłym -trwają wakacje, > grzyby rosną, ładne dziewczyny chodzą nie tylko po plażach, > również górskimi szlakami. Ess życie jest fajne, nawet dla > jednokomórkowca. Również jest fajne i dla supermauzera, i > dla nośnika łąńcucha władzy. A na jesieni jeżeli czas > pozwoli pobawimy się podczas wyborów. Pzdr.