neetkaa napisała: > Eskorcie zgodzę się z Tobą w jednym stwierdzeniu: ,,Potrzeba Zmian to była > stosunkowo spora grupa > > bezpośrednio zaangażowanych osób, która w zasadzie sama i bez > > większej kasy z zewnątrz - za to z pomysłami, umiejętnościami, zaangażowa > niem p > > rowadziła działania. Najlepszym dowodem, ze kasy nie > > było jest fakt, że osoby wspierające kandydata na burmistrza i na > > radnych (a nie zawsze same kandydujące) robiły składki na różne > > wydatki." > a konkretnie o te składki. Tak mi się wydaje. > Bo kto inny podjąłby się wyprodukowania wraz z kolportażem ulotek typu > Anty-Sokołowski, Anty-Grądzki wrzucane do skrzynek na listy, wydrukowane na > kredowym papierze? > Pamiętasz te akcje? > Może i komitet PZ był dobrze zorganizowany, mieli dobre pomysły, ale nie > prowadzili czystej gry. > Forum czyta znikoma ilość mieszkańców. Nie ulega wątpliwości, iż to forum jest > opanowane przez zwolenników obecnego burmistrza. Widać to po zamieszczanych > postach. > Jeżeli jest inaczej to Przepraszam, jak kogoś uraziłam, ale rzadko osobiście > czytam to forum i takie mam odczucia. > > Przejrzałam ten wątek i nie spodobał mi się następny wpis Eskorta a mianowici > e > że Sokołowski zostawił po sobie ICDS , to jest akurat prawdą, ale następne > stwierdzenie mówiące: ,,Tak, i wciąż nie spłacone długi za niego. Nie mógł > zostawić czegoś > bardziej na miarę Łomianek, mniej rozdmuchanego, normalniejszego i zwyczajnie > ładniejszego? No i tańszego, wykonanego beż przekrętow?" > Wykonanego bez przekrętów??????????? > Z tego co pamiętam to już było wielokrotnie wałkowane, więc nie oczerniaj. > Eskorcie to bym nazwała już pomówieniem! > Czy to już agitacja przedwyborcza i próba zniesławienia? > > > To nie była czysta zagrywka.