esscort napisał: > neetkaa napisała: o kto inny podjąłby się wyprodukowania wraz z > kolportażem ulotek typu Anty-Sokołowski, Anty-Grądzki wrzucane do > skrzynek na listy, wydrukowane na kredowym papierze? > > Pamiętasz te akcje? > > na kredowym nie pamiętam. Pamiętam biuletyn lećsokole, ale on nie był > na kredowym i - z tego co wiem - był robiony w trybie chałupniczym > (czyli koszt druku tylko ponoszono, a to kilkaset złotych) a > kolportowany siłami własnymi, czyli tez bez kosztów > > > Forum czyta znikoma ilość mieszkańców. Nie ulega wątpliwości, iż to > forum jest > > opanowane przez zwolenników obecnego burmistrza. Widać to po > zamieszczanych postach. Jeżeli jest inaczej to Przepraszam, jak > kogoś uraziłam, ale rzadko osobiście czytam to forum i takie mam > odczucia. > > No to chyba faktycznie rzadko czytasz. Forum nie jest opanowane przez zwolennik > ów obecnego burmistrza. Takich zdecydowanych zwolenników > jest tu kilku (i nawet nie wiadomo, czy niektórzy nie piszą pod dwoma > nickami), sporo jest osób niezaangażowanych po żadnej stronie, czyli > raz krytycznych, raz nie lub w ogóle sie na temat burmistrza nie > wypowiadających. Zdecydowanych przeciwników jest więcej niż > zwolenników (ale też z zastrzeżeniem o wielonickowości) > Ale czemu miałabyś przepraszac? > > > Z tego co pamiętam to już było wielokrotnie wałkowane, więc nie > oczerniaj. > > Eskorcie to bym nazwała już pomówieniem! > > Nikogo nie oczerniam i nikogo nie chce pomawiać, ale fakty sa > faktami. ICDS w takiej formie i tak zrobiony był dużym błędem, > przejawem megalomanii i niekompetencji poprzednich władz. > > > >