kmsanczia napisała: > A co, ma promować TŁ? Bo nie rozumiem. Oni już zrezygnowali z promocji, przy ok > azji załatwiając innych kandydatów i mieszkańców. A może to miał być taki spryt > ny zabieg, głosujcie na naszego kandydata, bo jak będzie II tura to wtedy wyjdę > z szafy? > Red.info może subiektywnie opisał przebieg spotkania (najwyraźniej ręce mu opad > ły i ja się nie dziwię), ale jeżeli któryś z [i]wybitnych przedstawicieli Łomia > nek[/i], którzy podpisali się pod tym wystąpieniem ma jakieś wątpliwości to nie > ch tu napisze, tylko może bez kolejnych 20 nowych nicków. > Z resztą, czego ja wymagam, przecież w TŁ napiszą swoją [i]obiektywną[/i], pełn > ą miłości, łagodną i daleką od chamstwa relację. > > Ale jestem naiwna, naprawdę zaczęłam wierzyć, że ten Dąbrowski to normalny gość > i coś chce zmienić w Ł. Najwyraźniej jednak niechętnie rozstanie się ze stanow > iskiem dyrektora, tam nie trzeba mierzyć się z różnymi reakcjami. Pracownika mo > żna łatwo usadzić, mieszkańca nie bardzo. :/