Gość portalu: jerzy napisał: > Niesty nie mam dobrych wieści - w Zatorze w zasadzie nie ucierpiało samo > centrum (bo na górce) ale cała reszta jest nieźle podtopiona. Najgorzej od > strony skawy - czyli - niestety blich.. (ale tam chyba jeszcze nie ewakuowali, > > za to ewakuowane jest podolsze, zalane targowisko i w duzej częsci podlipki. > Pza tym nestety obsuwają sie skarpy (od.ul. wadowickiej) acz w tej sprawi co do > > blichu - nie wiem.. > > I prktyczna rada - zatora nie da sie dojechać od osweicmia bo zerwae są mozstyw > > owiczkach, wlosienicy i zalany est przeciszow, ale należy jechać przez Polankę, > > piotrowice, Gierałtowice (zalane ale dasie przejechać)i wyjeżdza sie w wieprzu > id stronyw adowic wjezsdza sie do zatora - (tam wprawdzie odsuwa sie ziemia i > ale jest spychcz, kóry oczyszcza drogę. z telefonami faktycznie moze być > problem ale z tego vcow iem -od czasu do czsu ktoś sie dodzwania. > > Poza tym - trzymajcie sie > ps. to informacje z poranka -od tego czasu mogło sie coś zmienić...(mam > nadziej że nie na gorsze...