• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

mulholland_drive  napisał: 

> Myślę, że po tygodniu działalności trzeba zrobić krótkie podsumowanie. Na
> początek chciałbym podziękować forumowiczom za miłe słowa, ale przede wszystkim
> za konstruktywna krytykę. 
> Sprawa podstawowa to koncesja na alkohol. Na dzień dzisiejszy scenariusz
> pesymistyczny zakłada, że będziemy mogli sprzedawać i podawać alkohol od
> weekendu 27 lutego. Każdy dzień wcześniej to scenariusz optymistyczny….
> Sprawa druga: wielkość porcji. To również trudny temat, ale pracujemy nad tym.
> Na pewno nie dorównamy porcjami do ilości podawanych w karczmach, choć myślę, ż
> e
> nasze pasty w zestawieniu z przystawką mogą zaspokoić nawet największy apetyt.
> Inne uwagi na temat potraw oczywiście zostaną omówione w z szefem kuchni i cały
> m
> naszym zespołem i mam nadzieję, że z biegiem czasu wszystkie pomyłki i wpadki
> zostaną wyeliminowane. Każdy dzień to dla nas nauka a chcemy trzymać się naszeg
> o
> motto, że … dopiero najlepsze jest dość dobre….

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się