stapek65 napisał: > A mnie chodzi o krytykę postaw nieomylności takich ludzi jak ty i > ich pogardy dla tych co osiągneli mniej. Jeśli uważasz że robienie > ludziom wody z mózgu jest dobre to gratuluję logiki. Prawnicy ci > którzy tworzą prawo zasięgają opini pozostałych więc faktycznie je > tworzą. A teraz przykład gdy chodziłem do podstawówki na 400 dzieci > nie było ani jednego przypadku alergi dziś w Warszawie ma ją ok 85% > a ty uważasz zatrucie środowiska za rzecz śmieszną a krytykę ludzi > którzy jadą do pracy paliwożernymi samochodami dla szpanu a po pracy > kręcą w miejscu rowerem godzinę dla zdrowia za niepoważną.Już ci > mówię dlaczego. Bo to przecież nakręca gospodarkę dając miejsca > pracy w przemyśle farmaceutycznym i pokrewnych i przede wszystkim > zwiększa dochody twoim ukochanym lekarzom którzy biorąc 100 zł za > każdą wizytę wylobbowali sobie brak kas fiskalnych a ludzie > zarabiający mało muszą je mieć pod grożbą wysokich kar.A zwrócenie > uwagi na żecz moim zdaniem najważniejszą tj.że główną przyczyną > rozpiętości dochodów jest to że ludzie swym trybem życia bardziej > obciążający środowisko nie płacą tym zotrówającym mniej żadnych > odszkodowań za przejaw nienawiści.Poziom wiedzy o świecie ludzi > takich jak ty myśle że już odpowiednio porównałem