stapek65 napisał: > Warto dodć że sytuacja ludzi pracujących których faktycznie stać > tylko na żywność jest gorsza niż ich 19wiecznych i starszych > poprzedników tamtych też było stać tylko na żywność tyle że była to > żywność normalna a dziś to jest śmieciożywność na nawozach > sztucznych opryskach i konserwantach różnica zasadnicza i określanie > ich jako roszczeniowtch leni nie jest waszym zdaniem przejawem > nienawiści i kretynizmu. Warto to porównać z postawą lekarzy którzy > otwarcie piszą że mogą legalnie zarobić bardzo dobrze nie wiedziałem > o tym przyznaje się do błędu widziałem tylko ich pałace większe niż > kiedyś budował hrabia Zamojski stąd moja niewiedza. Więc warto > przypomnieć ile razy strajkowali i jak bardzo nagłaśniali swoją jak > się okazuje rzekomą biedę i na tej podstawie określić kto prezentuje > bardziej roszczeniową postawę pracujący biedni czy pracujący bogaci. > Jeżeli lekarze będą się domagali znów jakiś podwyżek radzę wszystkim > przypomnieć ich odpowiedzi na moje komentarze.Dziwi mnie też > dlaczego ludzi którzy używają słów obrażliwych iwulgarnych których > tutaj pełno nie określa się jako ludzi nienawistnych a mnie który > takich nigdy nie użył tak się określa