blackexit napisał: > borel napisał: > > > Przykro mi ale musze zauważyć, że jesteś niekonsekwentny: > > najpierw twierdzisz "a czy ja gdzies powiedzialem ze absolwenic to chodzac > y > > geniusze?" a potem "co ciekawe do > > > kor[poracji dopszuczanie nie sa przeciezn ajlpesi oczywista sprawa je > st ze > > to > > > sa miernoty posiadajace jedynie koneksje rodzinne towarzyskie lub loz > kowe. > > " > > no i gdzie tu sprzecznosc? jeszcze raz: absolwenci to nie sa idealy moga miec > wiedze ale nie maja doswiadczenia. na aplikacje korporacyjne wiedza nie ma > znaczenia czesto przyjmowane sa miernoty z koneksjami towarzyskimi lub > lozkowymi. > > > > Podobnie jak 90 % kolegów i koleżanek z roku (za resztę nie ręczę tylko > dlatego > > > > bo nie widziałem ich w praktyce w pracy) nie muszę się wstydzić sposobu w > jaki > > dostałem sie na aplikację. > > a o to chodzi. oczywiscie sa nieliczne przypadki dostanie sie uczciwa droga i > wielkim szczesciem na aplikacje radcowska. przy adwokackiej i notarialnej to > wykluczone. wiec jesli jestes na radcowskiej nie bierz moich powyzszych tez do > siebie. > pozdrawiam blackexit > >